onsdag den 20. juni 2012


Hej! Hypokonderen her har fået et navn på hvad der fejler hende! Hoho! Graves sygdom.

Det er egentlig ”kun” for højt stofskifte hvor der så følger andre symptomer med. Rysten på hænderne, rastløshed, vægt tab på trods af øget appetit og problemer med øjnene. De ved desværre ikke helt hvorfor øjnene bliver påvirket, eller hvorfor Graves forekommer hos nogle. Vi fik udarbejdet en teori om at siden ingen andre i min familie har haft sygdommen at det nok kunne have været stress som udløste det.
Men! Heldigvis er mit stofskifte kommet under kontrol og går det rigtig vej. Jeg er endda gået ned i dosis med mine piller. Rart at endelig se resultater!

Så nu fokuserer lægerne på at få styr på mine øjne. Musklerne, vævet og senerne i øjet er alle hævede og når øjet ligger i en hule så kan det kun gå en vej og det er ud. Så for at jeg ikke skal ende med at ligne en mops hund skal jeg i forholdsvis seriøs behandling.
I tre uger skal jeg indlægges engang om ugen og ligge med drop. Jeg må så heller ikke side for meget ved en computer, TV eller læse bøger i for lang tid af gangen. All my nørd gaming feels!!! (så det har også lige taget noget tid at skrive det her haha)

Jeg er så lige kommet tilbage fra min første indlæggelse og hold da helt op hvor var det kedeligt. Bivirkningerne af medicinen tilbyder blandt andet at er at man bliver rastløs og får hedeture, så jeg har ikke ligefrem sovet i nat. Det føltes ofte som spild af tid, men hellere kede mig i 30 timer i træk og så få det overstået end at blive ved med at døje med sygdommen.
Der går dog nogle gang op til et halvt år før det hele falder på plads igen så jeg må fortsat bide tænderne sammen og kæmpe mig videre.
Sikke dramatisk jeg er hoho!
En sjov ting der skete var at jeg kunne ikke finde ud af at koordinere at gå rundt med drop stativet så jeg kom flere gange til at sparke det og måtte så pænt jagte stativet så droppet ikke blev flået ud. OTL


2 kommentarer:

  1. Babu jeg er glad for det ikke var noget virkelig slemt. Jeg håber rigtig meget at du hurtigt bliver rask, det er sku træls når kroppen ikke kan finde ud af at være ordentlig D:

    OG JAGT DET STATIV SOM EN BOSS! så går tiden da med noget

    SvarSlet
  2. Det er allerede begyndt at virker så Bølle her skal nok blive rask inden længe :D

    I Will!! Intet stativ er trygt når jeg er på jagt!

    SvarSlet